Тюль вуаль св. беж Арт.: SRTK-69548 купити в Києві, замовити Текстильні тканини - в онлайн каталозі магазина меблів INTSTYLE
Графік роботи&n

Графік роботи пн-пт 10:00-18:00.

Показати більше
067 444 82 20
Замовте дзвінок
0
0 грн.
Все для дому та затишку
Усі товари

Тюль вуаль св. беж Арт.: SRTK-69548

Рекомендуємо
0 відгуків
Купуй більше плати менше!
до 59 м.пог.
174
грн./м.пог.
від 60 м.пог.
780
грн./м.пог.
Короткий опис
Ви можете бути впевнені, що тюль DT 1101 Світло-бежевий стане справжньою окрасою для Вашого будинку. Він виглядає дуже ніжно і благородно, завдяки чому зможе доповнити не тільки класичні інтер'єри, але сучасні дизайни. Використання для виготовлення даного тюлю високоякісного поліестеру гарантує високі показники міцності і зносостійкості. Навіть після кількох років активного використання і частих прань, тюль буде виглядати відмінно. На поверхні вуалі відсутня орнамент, що дає можливість декорувати нею будь-які приміщення. Ми пропонуємо купити тюль DT 1101 Світло-бежевий за вигідною ціною і з ...
Немає в наявності
Арт.: SRTK-69548

Ви можете бути впевнені, що тюль DT 1101 Світло-бежевий стане справжньою окрасою для Вашого будинку. Він виглядає дуже ніжно і благородно, завдяки чому зможе доповнити не тільки класичні інтер'єри, але сучасні дизайни.

Використання для виготовлення даного тюлю високоякісного поліестеру гарантує високі показники міцності і зносостійкості. Навіть після кількох років активного використання і частих прань, тюль буде виглядати відмінно. На поверхні вуалі відсутня орнамент, що дає можливість декорувати нею будь-які приміщення.

Ми пропонуємо купити тюль DT 1101 Світло-бежевий за вигідною ціною і з доставкою додому. Замовити матеріал для гардин ви можете, просто натиснувши на кнопку «Купити» - заповніть коротку форму, вибравши відповідний метраж.

  • Продаж погонних метрах

ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ
Для штор, Для тюлі, Гардинові тканини, Для драпірування стін і стель
ТИП ТКАНИНИ
Вуаль, Ненатуральні тканини
ТИП МАЛЮНКА
Однотонні
КОЛІР
Бежевий
ВИРОБНИК
Туреччина
ЩІЛЬНІСТЬ
50 г/м2
ШИРИНА
290 см
СКЛАД
Поліестер
Залишити відгук
Оцінка
Текст відгуку
Відгуки для даного товару відсутні
Telegram Viber